Home » Despre noi

Prezentare MACONZ CONSTRUCT

MACONZ CONSTRUCT este o societate de construcţii specializate in constructii industriale, capabila de executie proiecte la cheie ca antreprenor general, sau parti de proiect in cadrul unor antreprize. Societatea functioneaza din anul 1998 sub actuala denumire preluand activitatea de constructii a societatii Maconz International infiintata in anul 1992. MACONZ CONSTRUCT are la activ o serie de proiecte importante executate pe teritoriul Romaniei.

MACONZ CONSTRUCT este primul builder / dealer pentru Romania al firmei ASTRON din Luxemburg, realizand impreuna cu aceasta proiecte insemnate in Romania. Pe langa montajul furniturilor ASTRON SC MACONZ executa cu forte proprii toate lucrarile civile necesare edificarii unor astfel de cladiri ( fundatii, platforme interioare-exterioare, lucrari de compartimentari si finisaje, retele de canalizare pluviala si ape menajere, garduri, rezervoare, etc).

Un capitol special in care MACONZ exceleaza este capitolul pardoseli industriale, unde practic toata gama de lucrari ( pardoseala beton, epoxidice, poliuretanice, antistatice, antiscanteie, etc) a fost atinsa si realizata la inalte standarde. MACONZ este unul din aplicatorii specializati ai firmelor BASF, STONHARD, BAUCHEMIE. Un alt capitol de lucrari in care MACONZ a capatat o experienta deosebita este cel al reabilitarilor, reparatiilor si consolidarilor cladirilor vechi. Pentru lucrarile electrice si mecanice MACONZ are colaboratori de specialitate cu care realizeaza absolut toate categoriile de lucrari din acest domeniu.

  • MACONZ are implementate sistemele de:
  • ISO 9001: 2008 – pentru sistemul de management al calităţii
  • ISO 14001: 2004 – pentru sistemul de management al mediului înconjurător
  • OHSAS 18001: 2007 – pentru managementul sănătăţii şi securităţii muncii, desfasurandu-si activitatea in conformitate cu prevederile acestora.

De asemenea MACONZ detine autorizatia AFER prin care societatea noastra este abilitata sa execute lucrari de constructii atasate lucrarilor feroviare.