Home » Construcţii » Hale industriale metalice
Hale industriale metalice

Hale industriale metalice

Clienții care necesită o soluție individuală pentru hale industriale și logistică nu trebuie să privească mai departe. MACONZ CONSTRUCT construieşte hale industriale din oțel prefabricate, hale metalice de toate formele și dimensiunile, care pot fi adaptate la diverse suprafețe și personalizate pentru a se potrivi diferitelor scopuri, fie că este un centru logistic complex, un depozit cu rafturi înalte sau o hală de marfă. Halele metalice industriale sunt versatile, astfel încât clienții au libertatea de a proiecta clădirile logistice care se potrivesc cel mai eficient nevoilor lor specifice și să planifice depozite cu un spațiu optimizat.

MACONZ CONSTRUCT este primul builder / dealer pentru Romania al firmei ASTRON din Luxemburg (structuri metalice primare și secundare), realizând împreună cu aceasta proiecte însemnate în Romania (vezi portofoliul nostru de hale metalice)

Indiferent de suprafaţă, construim rapid la preţuri competitive, hale metalice la cele mai înalte standarde, soluții la cheie, contactaţi-ne.